Μπιλιάρδο info.gr. Τα πάντα για το Μπιλιάρδο

ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

ΠΙΣΩ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τουρνουά Μπιλιάρδου

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Οι εταιρίες που προσφέρουν παιχνίδια μπιλιάρδου διαοργανώνουν κα διάφορα τουρνουά που ανεβάζουν το ενδιαφέρον των παικτών και μεγαλώνουν τις συμετοχές. Ένα Τουρνουά - πρωτάθλημα μπιλιάρδου είναι ένας διαγωνισμός που συμμετέχουν οι online παίκτες μπιλιάρδου. Τα τουρνουά περιλαμβάνουν πολλούς αγώνες μπιλιάρδου που ως σύνολο καθορίζουν και τον νικητή. Τα τουρνουά συνήθως γίνονται με τη μορφή πρωταθλήματος - κυπέλου που περιλαμβάνει προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς. Ο τελικός νικητής του τουρνουά στο μπιλιάρδο στο ίντερνετ καθορίζεται από τα αποτελέσματα όλων αυτών των αγώνων.Τα τουρνουά μπιλιάρδου που διοργανώνονται στο ίντερνετ είναι συνήθως τα παρακάτω.


Τουρνουά μπιλιάρδου - Sit & Go

Σε ένα τουρνουά μπιλιάρδου Sit & Go ο αριθμός των παικτών που μπορούν να εγγραφούν είναι προκαθορισμένος. Τα τουρνουά Sit & Go ξεκινούν αμέσως μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις των παικτών. Στα τουρνουά μπιλιάρδου Sit & Go μπορούν να συμμετέχουν 4 έως 64 παίκτες.


Τουρνουά μπιλιάρδου - Εκδήλωση

Τα Τουρνουά μπιλιάρδουν που αφορούν μια συγκεκριμένη εκδήλωση αρχίζουν σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Όσοι περισσότεροι παίκτες δηλώσουν συμμετοχή, τόσο μεγαλύτερα είναι τα βραβεία που δίνονται στο νικητή του τουρνουά.


Τουρνουά μπιλιάρδου - Νοκάουτ

Ένα "νοκάουτ" τουρνουά μπιλιάρδου γίνεται σε διαδοχικούς νοκάουτ γύρους του ενός παιχνιδιού για κάθε παίκτη. Οι παίκτες με την καλύτερη βαθμολογία σε κάθε παιχνίδι περνούν στον επόμενο γύρο. Καθώς οι γύροι συνεχίζονται, ο αριθμός των παικτών και των παιχνιδιών μειώνεται και ο τελικός γύρος περιλαμβάνει μόνο ένα παιχνίδι με τους δύο καλύτερους παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εκεί , ο νικητής του τελευταίου παιχνιδιού είναι ο πρωταθλητής του τουρνουά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΗΣ PLAY89 KAI ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΘΛΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PLAY89

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Το www.billiardinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο Μπιλιάρδο. Τα πάντα για το online Μπιλιάρδο.

WWW.BILLIARDINFO.GR © ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ INFO.GR