Μπιλιάρδο info.gr. Τα πάντα για το Μπιλιάρδο

ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

ΕΝΝΙΑΜΠΑΛΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΙΣΩ

ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 

εννιάμπαλο μπιλιάρδο

Το εννιάμπαλο μπιλιάρδο στο ίντερνετ, όπως το λέει και το όνομα του είναι μια αρκετά δημοφιλής παραλλαγή του αμερικάνικου μπιλιάρδου. Στο τραπέζι υπάρχουν 9 χρωματιστές μπάλες αριθμημέμενες από το 1 εως το 9 και μια άσπρη μπάλα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι οι παίκτες να βάλουν με την αριθμητική τους σειρά τις μπάλες στις τρύπες. Ο παίκτης που θα βάλει την τελευταία μπάλα την νούμερο 9 είναι και ο νικητής του παιχνιδιού.

Στο εννιάμπαλο μπιλιάρδο δεν υπάρχει βαθμολογία. Όποιος παίκτης βάλει την μπάλα 9 σε τρύπα κερδίζει. Στο εννιάμπαλο μπιλιάρδο ένας παίκτης κάνει φάουλ και δίνει τη σειρά στον αντίπαλο για να παίξει όταν, βάλει λάθος μπάλα ή την άσπρη σε τρύπα, όταν κατά το αρχικό σπάσιμο δεν μπεί καμία μπάλα ή τουλάχιστον 4 μπάλες δεν ακουμπήσουν στις σπόντες του τραπεζιού και όταν μετά το χτύπημα από την άσπρη μπάλα δεν μπεί καμία μπάλα σε τρύπα ή καμία δεν ακουμπήσει σε σπόντα.

Το εννιάμπαλο μπιλιάρδο στο ίντερνετ είναι μια πιο απλή μορφή του αμερικάνικου μπιλιάρδου και γιαυτό πολύ αγαπητή σε παίκτες που δεν είναι τόσο συνηθισμένοι στα παιχνίδια του μπιλιάρδου στο ίντερνετ. Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα εισαγωγικό παιχνίδι στον κόσμο του μπιλιάρδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΗΣ PLAY89 KAI ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΘΛΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PLAY89

ΕΝΝΙΑΜΠΑΛΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Το www.billiardinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο Μπιλιάρδο. Τα πάντα για το online Μπιλιάρδο.

WWW.BILLIARDINFO.GR © ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ INFO.GR