Μπιλιάρδο info.gr. Τα πάντα για το Μπιλιάρδο

ONLINE ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

ΟΚΤΑΜΠΑΛΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΠΙΣΩ

οκτάμπαλο μπιλιάρδο

 

οκτάμπαλο μπιλιάρδο

Το οκτάμπαλο μπιλιάρδο που παίζεται στο ίντερνετ είναι βασισμένο στο κλασικό οκτάμπαλο αμερικάνικο μπιλιάρδο. Υπάρχουν οι επτά μονόχρωμες και οι επτά δίχρωμες μπάλες, όπως η μαύρη και η άσπρη. Το οκτάμπαλο μπιλιάρδο στο ίντερνετ ξεκινάει με το σπάσιμο του τρίγωνου. Ανάλογα με το πια μπάλα θα μπεί σε τρύπα καθορίζεται με ποιές μπάλες θα παίζει κάθε παίκτης και με ποιά σειρά.

Ο σκοπός του παιχνιδιού που παίζεται από δύο αντίπαλους παίκτες είναι να μπορέσει ο παίκτης να βάλει στις τρύπες όλες τις μπάλες του και στο τέλος τη μαύρη. Αυτός που το κατωρθώνει πρώτος είναι ο νικητής του παιχνιδιού. Αν κάποιος παίκτης βάλει τη μαύρη μπάλα νωρίτερα σε τρύπα κατά λάθος τότε χάνει το παιχνίδι. Ο παίκτης χρεώνεται με φάουλ αν βάλει σε τρύπα μπάλα του αντιπάλου ή την άσπρη μπάλα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο ο αντίπαλος τοποθετεί την άσπρη μπάλα όπου θέλει στο τραπέζι και συνεχίζει.

Οκτάμπαλο μπιλιάρδο μπορείτε να βρείτε στις περισσότερες αίθουσες που προσφέρουν παιχνίδια μπιλιάρδου στο ίντερνετ. Είναι η πιο κλασική παραλλαγή παρόλο που μπορείτε να βρείτε και πολλές άλλες όπως το εννιάμπαλο ή το αγγλικό μπιλιάρδο (snooker), το οκτάμπαλο μπιλιάρδο δεν παύει να είναι η πιο δημοφιλής παραλλαγή και στο κανονικό μπιλιάρδο αλλά και στο μπιλιάρδο στο ίντερνετ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΗΣ PLAY89 KAI ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΑΘΛΑ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ PLAY89

ΟΚΤΑΜΠΑΛΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ

Το www.billiardinfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στο Μπιλιάρδο. Τα πάντα για το online Μπιλιάρδο.

WWW.BILLIARDINFO.GR © ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ INFO.GR